19 ian. 2010

"Esti ateu!" Un alt video blasfemiator.

5 comentarii:

  1. Cat de ratat poti fi sa afirmi ca ateul este periculos pentru ca n-are o carte sfanta dupa care sa se ghideze?

    Deci, practic tu nu omori un om pentru ca ai biblia? Daca n-ai avea-o, ai fi un criminal? Daca afirmi asa ceva pun pariu ca n-ai citit vreodata biblia. Biblia, la randul ei indeamna la omoruri, dar ce sa stii tu, un alt indoctrinat care crede fara sa cerceteze.

    Sunt ateu, n-am batut vreodata pe cineva, n-am omorat, n-am furat, urasc minciuna, toate astea pentru ca am moralitate, moralitate care nu-mi este ghidata de vreo carte.

    Tolerant la extrem? Sunt ateu dar nu agreez homosexualii, nu agreez drogurile, nu agreez prostituatele, dar tu esti prea prost ca sa intelegi asta. Nu am nevoie de o carte care sa-mi spuna ce e bine si ce nu, sunt capabil sa realizez eu asta. Nu trebuie sa-mi ghideze cineva viata.

    Tu iti dedici intreaga viata facandu-i pe plac lui YAHWEH? Esti foarte tare... vei ajunge ca sotia lui Avraam, care a fost data la produs... ciudat, domnul tau nu l-a pedepsit nici pe Avraam si nici pe ea, deci el agreeaza prostitutia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări, George Buga! Am dat peste blogul asta acum, intamplator, și ti-am citit comentariul. De-ar gândi toti ca tine, ce bine ar fi! N-ar mai colcăi lumea de popi care-si arogă dreptul de a ne invata ce e bine si ce e rau. Există o morala naturala cu care ne nastem toti, n-avem mevoie sa ne spuna niste smecheri aroganti si lacomi ce e bine si ce e rau...

      Ștergere
  2. De fapt, tabelul comparativ e cel de aici: http://www.ecotin.ase.ro/V2.PNG

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.caleacrestina.ro/biblia/

    RăspundețiȘtergere