16 ian. 2010

Crestinii supravietuiesc dupa ce beau otrava

Preferatul meu avantaj sfant pe care il au crestinii este abilitatea de a bea otrava fara a pati ceva. Tatal Nostru ne spune in Sfanta Scriptura "cei ce vor crede: (...) daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama". Celelalte avantaje sunt: puterea de a scoate draci din oameni (exorciza), puterea de a vorbi in limbi noi (lingvistica sacra), puterea de a vindeca boli (medicina bazata pe rugaciune).

Versetele citate din Biblie ( cartea: Marcu / capitolul: 16 / versete: 17-18 )

Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa.


Sunt atei care spun ca au fost oameni religiosi care au murit dupa ce au baut otrava. Raspunsul meu care le inchide gura este ca in cazurile acelea a fost voia Domnului care s-a razgandit temporar de la ce a spus in Biblie.

Pentru crestinii adevarati care vor sa citesca mai mult ( surse )
Daca ai o Biblie acasa, citeste din ea!
sau
http://biblia.crestini.com/biblia-1-41-16.html
http://www.biblia-online.ro/

Un comentariu:

  1. @PreotVrednic spune:
    "Sunt atei care spun ca au fost oameni religiosi care au murit dupa ce au baut otrava. Raspunsul meu care le inchide gura este ca in cazurile acelea a fost voia Domnului care s-a razgandit temporar de la ce a spus in Biblie.

    ia reciteste prima propozitie pe silabe

    " sunt atei cei care spun( despre ei insisi )ca au fost oameni religiosi(deci s-au dat crestini dar erau atei... ) care au murit dupa ce au baut otrava-> tu ai spus-o adevarat desi te gandeai la altceva :)

    RăspundețiȘtergere