22 nov. 2009

Teoria evolutiei - o prostie!

Dragi crestini! Va prezint acest video ca sa va spal de gandurile rele pe care le-ati fi putut avea, daca l-ati fi gasit singuri.

Cu totii stim ca Dumnezeu l-a facut pe Adam din pamant si pe Eva din coasta lui, asa ca: NU AVEM NEVOIE DE ALTE IDEI, CHIAR DACA SUNT PLAUZIBILE! Idiotul care a facut videoul asta ar trebui sa fie omorat cu pietre la poarta orasului in care traieste fiindca manipuleaza oamenii cu prostiile de acest gen.

8 comentarii:

  1. Universul are un inceput si la inceput trebuia sa fie gol, fara materie, cum s-a creat prima particula, atom orice vrei tu (din nimic) si o alta particula ,atom orice vrei tu (difetita de prima)pentru ca doar din doua lucruri diferite de poate crea un al treilea lucru diferit din care sa degenereze totul? Si imi place eticheta din dreapta sus … Acel probabil spune multe, Paul Evdochimov spunea “Mai aproape de Dumnezeu sunt ateii, care îşi pun probleme şi caută, decât unii credincioşi, care practică mecanic credinţa.” Pot sa fiu intrebat "care sunt cele 2 lucruri care l-au creat pe Dumnezeu?" dar raspunsul este "Daca Dumnezeu ar avea un creator, si acel creator ar trebui sa aiba unul si cel ce l-a creat pe creatorul lui Dumnezeu sa aiba un creator si tot asa pana la infint acest sir nu s-ar termina. Dumnezeu este Duh (nu este materie) nu exista un om de stiinta care poate sa creeze duh." Nu pot sa cred ca solzii pot sa se transforme in aripi:)) Stiinta are o problema imensa, raspunde la o intrebare (dar nu raspuns prin teorii ci prin lucruri concrete) si apar inca 10 la care trebuie sa gaseasca raspuns.Biblia-i prima carte in care se spune ca pamanatu-i rotund si ca pamantul nu se sustine pe nimec ,omul a trebuit sa astepte pana la Columb sa afle asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marius, nu prea ai citit Biblia. Acolo scrie ca Pamantul e plat, static, are 4 colturi, se sprijina pe stalpi, Soarele se invarte in jurul sau, si ca poti sa il cuprinzi pe tot cu vederea atunci cand te afli la o inaltime considerabila. Daca crezi altfel, atunci esti o victima a indoctrinarii ateiste menita a aduce Armageddon-ul, Sfarsitul Lumii prin experimentul de la CERN si prin indepartarea Bisericii de la dreapta statului roman.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ii dau mare dreptate lui marius marius tu esti salvat continua sa crezi asa mai departe!Dar pe preotul veritabil nu l prea inteleg si nici nu vrea sa mi raspunda la niste intrebari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bombacuneuroni numele ti se potriveste bine ai grija sa nu ti explodeze capul de atata prostie!Biblia trebuie inteleasa cu inima nu cu mintea cea mica si inginfata a omului pacatos!Asa ca deschide ti inima si mai citeste si cere intelepciune de la D-zeu si ai sa intelegi mai multe lucruri

    RăspundețiȘtergere
  5. Ti-as fi raspuns la toate intrebarile daca n-ar fi fost in zadar. Pune mana pe o carte de biologie de clasa a 8-a sau a 9-a si vezi despre ce e vorba cand vorbesti despre teoria evolutiei.
    Nu am timp sa-mi pierd cu oameni ca tine care nici macar nu-si fac tema acasa dar vor sa dezbata ceva ce nu e de dezbatut. E mai mult decat clar ca nu stii nimic despre teoria asta si ca stii foarte putin despre stiinta, asa ca ti-as recomanda sa lasi aroganta stupida si sa te apuci de informat, sunt destule surse de informare pe net.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si lui Marius ii raspund cu un comment de pe YouTube care e legat de ideea "nici macar nu incerca sa compari stiinta din Biblie cu stiinta moderna":

    "Stiinta cea mai buna metoda pe care o avem in ziua de astazi pentru a merge inainte.
    Ignora logica ? As spune mai degraba ca tu ignori gandirea. Datorita stiintei, media de viata a crescut cu 30 ani in mai putin de 300, am reusit sa ajungem pe Luna, sa intelegem din ce este facuta materia, sa intelegem ADN-ul, sa construim avioane, masini, sa explicam lumina sau sistemul meteorologic."

    Chiar daca scria in Biblie chestiile alea (ceea ce nu e), tot nici macar nu era nici o picatura din oceanul de cunostinte care adunat de-a lungul timpului de catre oameni de stiinta.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Chiar daca scria in Biblie chestiile alea (ceea ce nu e), tot nici macar nu era nici o picatura din oceanul de cunostinte care adunat de-a lungul timpului de catre oameni de stiinta." - Ce ipocrizie mai e si asta?!?!?!
    Dar cine a avut pretentia ca Biblia e carte de cunoastere stiintifica?
    Acum tu ii pui pe altii sa studieze biologia de clasa a 9a, dar tu insuti ar trebui mai inainte sa studiezi cu pertinenta Biblia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ziarul britanic The Guardian, a publicat un articol cu titlul “Craig Venter a creat o forma de viata sintetica”.

    Dar afirmatia din subtitlu ne precizeaza: “ADN-ul a fost compus de la zero, apoi pus intr-o celula DEJA EXISTENTA inainte de a putea functiona.”

    Acest lucru arata ca nu este suficient sa poti sa faci ADN, ai nevoie de mecanismele celulare inainte de a putea functiona.

    Acesta este de multa vreme un cerc vicios pentru evolutia chimica, sau pentru originea vietii: ADN-ul nu are nici un folos fara mecanismul de decodare, dar acest mecanism este el insusi codat in ADN.


    Sunt cel putin trei probleme pe care Craig Venter trebuia sa le “rezolve” pentru a CREEA viata sintetica…

    1)Masina de decodare: a folosit o celula deja existenta .

    2)Software: a obtinut informatia dintr-o celula existenta, a modificat-o, si a sintetizat ADN-ul cu aceasta informatie.

    3)Unirea acestei molecule in ciuda problemelor chimice si fizice. Venter a folosit proteine din drojdie.

    Secventa de software ADN a fost planificata dupa analizarea unui microb deja existent, componentele au fost unite folosind procedee chimice complicate bazate in mare parte pe organisme vii si produsul a fost citit cu un mecanism celular deja existent. Aceasta nu este cu adevarat o forma de viata sintetica.Asta se numeste manipulare genetica, nu “creatie”.

    “Creatia”lui Craig Venter ,este o incercare ordinara in stil Frankenstein de manipulare a naturii, iar ideologii ce vantura ideea de “viata artificala” ,nu merita decat un… dus rece!

    Ateismul “ştiinţific” nu este chiar atît de ştiinţific cum vrea să pară. Avem de a face cu o simplă unealtă politică în mana unei noi orînduiri “iluministe” care, se pare, a descoperit cea mai sigură cale de inrobire a maselor: manipularea genetica.

    Cosmologia Big Bangu-lui va ramane doar la stadiul de fantezie.O adunatura de “savanti” care-si dau cu presupusul, nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere