7 nov. 2009

Ce Ii place lui Dumnezeu

Bunului Dumnezeu ii plac jertfele, dupa cum ne spune clar Biblia. Din pacate, oamenii din ziua de astazi si-au pierdut din credinta si nu-I mai fac pe plac ca pe vremuri. Voi explica cum ar trebui facute jertfele in urmatoarele propozitii, poate mai sunt oameni foarte buni la suflet care Ii vor mai pune un zambet pe fata Domnului arzand cate un miel sau vitel in biserica.

Jerfa animala: vitel
Un animal de sex masculin, asa-i place Domnului, sa fie adus in fata bisericii si sa fie injunghiat acolo. Sangele sa fie imprastiat in jurul altarului, animalul sa fie jupuiat si apoi taiat in bucati. Preotii apoi vor face un foc pe altar si vor arde bucatile de vitel pe el. Mirosul bucatilor de vitel ars va fi placut Domnului, dupa cum scrie si in Biblie.

Jerfa neanimala
Si jertfele neanimale sunt binevenite, dar atentie: instructiunile din Biblie trebuie urmate exact, sau lui Dumnezeu nu-I va place. De ex: daca darul e o turta coapta in tigaie, va trebui sa fie facuta din faina, sa fie nedospita si framantata cu ulei.

Sper sa fiti crestini buni si umili si sa puneti mana pe cutit, lemne si un dobitoc , sa mai jertifiti si voi din cand in cand cate ceva, sa-i mai faceti si Domnului pe plac, nu sa va pierdeti ca pacatosii in placeri personale.

Versetele citate din Biblie ( cartea: Leviticul / capitolul: 1 / versete: 3-9 + cartea: Leviticul / capitolul: 2 / versete: 4-10 ):

(...)
Să-şi pună mâna pe capul dobitocului adus ca ardere de tot, şi va fi primit de Domnul, ca să facă ispăşire pentru el.
Să junghie viţelul înaintea Domnului; şi preoţii, fiii lui Aaron, să aducă sângele, şi să-l stropească de jur împrejur pe altarul de la uşa cortului întâlnirii.
Să jupoaie viţelul adus ca ardere de tot, şi să-l taie în bucăţi.
(...)
Preoţii, fiii lui Aaron, să aşeze bucăţile, capul şi grăsimea, pe lemnele puse pe focul de pe altar.
Să spele cu apă măruntaiele şi picioarele; şi preotul să le ardă toate pe altar. Aceasta este o ardere de tot, o jertfă mistuită de foc, de un miros plăcut Domnului.


Pentru organizarea unei jertfe, ati putea discuta cu preotul bisericii frecventate de dumneavoastra.

Pentru crestinii adevarati care vor sa citesca mai mult ( surse )
Daca ai o Biblie acasa, citeste din ea!
sau
http://biblia.crestini.com/biblia-1-3-1.html
http://www.biblia-online.ro/

Un comentariu: