19 nov. 2009

Dovada pentru existenta magarilor vorbitori, vrajitoarelor si a unui sarpe vorbitor

Oamenii maturi din ziua de astazi care cred in cai cu aripi, centauri sau minotauri sunt luati in deradere de asa-zisii "oameni rationali" care ii inconjoara. Noi crestinii stim ca Biblia ne spune clar ca fiinte incredibile au existat si, foarte probabil, inca exista! Sarpele vorbitor, magarusele vorbitoare si vrajitoarele au trait pe acest Pamant sfintit, pus de Dumnezeu in centrul Sistemului Solar, iar asta putem citi clar din versetele Sfintei Scripturi!

Deci daca o persoana spune ca a fost blestemata de o vrajitoare, nu radeti de ea, fiindca in Biblie scrie ca aceste unelte a raului chiar exista si ca trebuie omorate.


Versetele citate din Biblie


Magari vorbitori ( cartea: Numeri / capitolul: 22 / versete: 28-31 ):
Domnul a deschis gura măgăriţei, şi ea a zis lui Balaam: „Ce ţi-am făcut, de m-ai bătut de trei ori?”


Vrajitori ( cartea: Exodul / capitolul: 22 / versete: 18 ):
Pe vrăjitoare să n-o laşi să trăiască.


Sarpe vorbitor ( cartea: Geneza / capitolul: 3 / versete: 1 ):
Şarpele era mai şiret decât toate fiarele câmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: „Oare a zis Dumnezeu cu adevărat: „Să nu mâncaţi din toţi pomii din grădină?”



Nu fiti ignoranti si luati in considerare tot ce spune Biblia. Toate detaliile , toate versetele sunt sfinte, oricat de ciudate ar parea, iar o minte crestina nu ar trebuie sa le ignore.

Adaugare: Vreau sa mai precizez ca si existenta unicornilor este precizata de mai multe ori in versiuni mai vechi ale Bibliei. Traducatori mai recenti au schimbat cuvantul "unicorn" cu "taur" sau "bivol" si am obervat ca www.biblia-online.ro a ajuns atat de departe, incat sa taie un verset (Psamli:92:10) fiindca era vorba despre aceste animale. Crestinii care fac asa ceva gresesc, fiindca asta arata ca nu cred in existenta unicornilor. Sper sa nu ajung sa vad ca sarpele vorbitor din Eden va fi inlocuit cu ceva mai "plauzibil" cum ar spune crestinii moderati sau ca versetul cu vrajitoarele va fi taiat din traducerile moderne, doar pentru ca nu exista nicio dovada ca ele chiar au puteri.

Pentru crestinii adevarati care vor sa citesca mai mult ( surse )
http://www.biblia-online.ro/

3 comentarii:

  1. Pai cum sa nu existe vrajitori? Doar preotii in fiecare an vrajesc painea si vinul si il transforma in carnea si sangele lui Hristos prin puterea Sfantului Duh. Si vezi ca i-ai uitat si pe aia a lui faraon, care tranformau toiagul in sarpe (despre care nu se spune daca era vorbitor sau nu).

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos raspuns, enoriasule! Daca vei ajunge prin Suceava la "Sf. Gheorghe" fii sigur ca nu vei sta la rand sa poti pupa icoane sfinte. Spune-le ca il stii pe Parintele Glaubenmensch.

    RăspundețiȘtergere
  3. E amuzant blogul tau. Ar fi interesant sa centralizezi aici toate 'bomboanele' din biblie, ca sa putem la nevoie sa ii directionam pe ceilalti. Ar fi interesanta si o cautare ceva mai amanuntita a articolelor / versetelor, (prin cuvinte cheie) sau categorisirea lor in diferite 'albume' sugestive.
    Pe atei.ro erau inainte de modificarea saitului niste articole "E adevarat pentru ca scrie in biblie". Ce s-a intamplat oare cu ele?

    RăspundețiȘtergere