10 nov. 2009

De ce e bine ca fetele sa ramana virgine pana dupa casatorie

De multe ori aud fetele de la parinti, preoti sau profesori de religie ca ar trebui sa ramana virgine pana la casatorie. De ce ? Raspunsul ni-l da Cartea Sfanta, Biblia: pentru ca asa vrea Dumnezeu!

In Deuteronom (aceasta este o carte din mai multe care formeaza Biblia), Domnul ne spune ce vrea sa se intample cu o fata care este descoperita de sotul ei dupa casatorie ca nu este virgina. Trebuie sa fie omorata cu pietre! Da, astea sunt cuvintele Bunului Domn pe care le gasim in Sfanta Scriptura. De aceea fetelor, ar trebuie sa lasati placerile trupesti pana la o sfanta casatorie, asta daca nu ati scazut in Ochii Domnului deja si meritati sa fiti ucise cu pietre.

Versetele citate din Biblie ( cartea: Deuteronom / capitolul: 22 / versete: 13-22 ):

Dacă un om, care şi-a luat o nevastă şi s-a împreunat cu ea, o urăşte apoi, o învinuieşte de lucruri nelegiuite şi-i scoate nume rău, zicând: "Am luat pe femeia aceasta, m-am apropiat de ea, şi n-am găsit-o fecioară ", atunci tatăl şi mama fetei să ia semnele fecioriei ei şi să le aducă înaintea bătrânilor cetăţii, la poartă.

(...) dacă faptul este adevărat, dacă fata nu s-a găsit fecioară,să scoată pe fată la uşa casei tatălui ei; să fie ucisă cu pietre de oamenii din cetate, şi să moară, pentru că a săvârşit o mişelie în Israel, curvind în casa tatălui ei.


Sper ca ati invatat ceva si ca lasati pacatele trupesti. Asta vrea Bunul Dumnezeu de la voi!

Pentru crestinii adevarati care vor sa citesca mai mult ( surse )
http://biblia.crestini.com/biblia-1-5-22.html
http://www.biblia-online.ro/

Un comentariu:

  1. Eu zic ca sunteti dobitoci toti, de la patriarh la papa... Nici unul nu este bun de nimic... Religie? Cacat! Preot? mai bine ma spanzur! Biblia in sus, in jos si in toate partile... ma sterg cu ea undeva... nu merita nici o atentie... vorbe in vant si basini la nas!

    RăspundețiȘtergere