16 nov. 2009

Cum trebuie sa pedepsim zoofilele

Biblia este intelepciune adunata timp de mii de ani combinata cu Sfintenia Lui Dumnezeu. In ea gasim pana si cazul zoofiliei si pedepsa care li se cuvine celor care pacatuiesc in acest mod lipsit de orice moralitate si bun simt.

Daca vedeti un barbat sau o femeie pe imas apropiindu-se prea mult de genitalele vreunui membru al ciredei sale (de exemplu daca femeia are in gura bastonul unui bou sau daca barbatul are pantalonii dati jos si ridica coada unei oi cu intentii clare), nu ezitati sa puneti mana pe o piatra sau un lemn mai tare si sa-i dati in cap, asa cum ne spune Dumnezeu prin Sfantul Lui Cuvant ca trebuie sa facem. Dupa ce v-ati asigurat ca pacatosul / pacatoasa nu mai respira, puteti omora si vita care a luat parte la acest fapt oribil.

Versetele citate din Biblie ( cartea: Leviticul / capitolul: 20 / versete: 15-16 ):

Dacă un om se culcă cu o vită, să fie pedepsit cu moartea; şi vita s-o omorâţi.
Dacă o femeie se apropie de o vită, ca să curvească cu ea, să ucizi şi pe femeie şi pe vită; să fie omorâte: sângele lor să cadă asupra lor.


E incredibila lectia morala care o primim cu ajutorul Bibliei.

Pentru crestinii adevarati care vor sa citesca mai mult ( surse )
http://biblia.crestini.com/biblia-1-3-20.html
http://www.biblia-online.ro/

Un comentariu:

  1. Sa-i omoram pe homo, ok, 'asa vrea dumnezeu'. Totusi, nu reusesc sa inteleg ce vina au 'irationalele' necuvantatoare.

    RăspundețiȘtergere