24 ian. 2010

Ajutati hotii, si ei sunt copiii lui Dumnezeu!

Nu trebuie sa gandim pentru noi, ci sa urmam sfaturile Pastorului nostru Iisus Hristos, fara sa punem intrebari.
Cand e vorba de cum sa reactionam asupra oamenilor care ne fac rau, Fiul lui Dumnezeu ne spune ca trebuie sa-i lasam pe acestia sa-si termine raul si sa le dam si ocazia de a face un rau mai mare, si in nici un caz sa ii oprim. De exemplu, daca ne aflam pe strada si cineva ne loveste, sa-i oferim atacatorului ocazia de a ne lovi si mai tare, si mai grav, fiindca la Judecata de Apoi, noi vom avea de castigat enorm.
Un caz mai special, furtul, este descris de Iisus in cel mai frumos fel. Daca cineva iti fura ceva din casa, nu il opri, ci ajuta-l sa-ti fure mai mult. Pentru intelegere descriu o situatie: Daca un hot iti ia toti banii din casa pe care ii gaseste, tu ofera-i si pe cei pe care i-ai ascuns bine si in nici un caz nu-l impiedica din a fura.


Versetele citate din Biblie ( cartea: Matei / capitolul: 5 / versete: 22 ):

Dar Eu vă spun: Să nu vă împotriviţi celui ce vă face rău. Ci, oricui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt.

Oricui vrea să se judece cu tine, şi să-ţi ia haina, lasă-i şi cămaşa.


Lectiile biblice sunt pline de minuni si intelepciune, urmati-le cu incredere.

Pentru crestinii adevarati care vor sa citesca mai mult ( surse )
http://biblia.crestini.com/biblia-1-40-5.html
http://www.biblia-online.ro/

16 ian. 2010

Crestinii supravietuiesc dupa ce beau otrava

Preferatul meu avantaj sfant pe care il au crestinii este abilitatea de a bea otrava fara a pati ceva. Tatal Nostru ne spune in Sfanta Scriptura "cei ce vor crede: (...) daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama". Celelalte avantaje sunt: puterea de a scoate draci din oameni (exorciza), puterea de a vorbi in limbi noi (lingvistica sacra), puterea de a vindeca boli (medicina bazata pe rugaciune).

Versetele citate din Biblie ( cartea: Marcu / capitolul: 16 / versete: 17-18 )

Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşa.


Sunt atei care spun ca au fost oameni religiosi care au murit dupa ce au baut otrava. Raspunsul meu care le inchide gura este ca in cazurile acelea a fost voia Domnului care s-a razgandit temporar de la ce a spus in Biblie.

Pentru crestinii adevarati care vor sa citesca mai mult ( surse )
Daca ai o Biblie acasa, citeste din ea!
sau
http://biblia.crestini.com/biblia-1-41-16.html
http://www.biblia-online.ro/

13 ian. 2010

Maica Tereza: Fara avorturi, fara contraceptie

La inceputul videoului urmator putem vedea curajul sfintei Maica Tereza care indeamna oamenii la o atitudine sfanta, o viata fara avorturi sau contraceptie.